Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Ugreen GaN 200W Ultimate All-in-One Desktop Charger (6-Port) (40914)

Ország Boltja 2023 Minőségi díj I. helyezett
62 190 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
alza.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 62 190 Ft

További termékek a kategóriából

További UGREEN termékek: UGREEN Mobiltelefon töltő

Nokia AC-50E Mobiltelefon töltő 1 418 Ft-tól Nokia AC-50E Nokia AC-10E Mobiltelefon töltő 1 490 Ft-tól Nokia AC-10E Nokia AC-3E Mobiltelefon töltő 3 990 Ft Nokia AC-3E Nokia AC-11E Mobiltelefon töltő 1 990 Ft Nokia AC-11E
Termékleírás
Típus Vezetékes töltő
Dokkoló Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

GREEN 2xUSB-A, 4xUSB-C, GaN, 200W-os táptöltő Mostantól akár 6 eszközt is kényelmesen tölthet egyszerre.  Az UGREEN CD271 táptöltő legfeljebb 6 porttal rendelkezik - 4x USB-C és 2x USB-A.  200 W-os teljes kimeneti teljesítménnyel tűnik ki, és lehetővé teszi az iPhone készülékek gyors töltését.  Sőt, a GaN II technológia használatával nem csak nagyobb teljesítményt sikerült elérni, hanem a méretét is csökkenteni sikerült. Töltsön 6 készüléket egyszerre Több eszközt szeretne az áramellátáshoz csatlakoztatni? Többé nem kell extra aljzatokat foglalnia, vagy megvárnia, amíg az egyik eszköz készen áll, mielőtt csatlakoztatna egy másikat! A töltő akár 6 portot kínál – 2x USB-A és 4x USB-C.  Így például 2 okostelefont, táblagépet, laptopot, vezeték nélküli fejhallgatót és hangszórót csatlakoztathat hozzá.  A termék kompatibilis a legtöbb jól ismert márka készülékével.  Mondj búcsút a korlátoknak! Lenyűgöző teljesítmény A töltő teljes kimeneti teljesítménye eléri a 200 W-ot, USB-C portja pedig akár 65 W-ot is képes biztosítani.  Ennek köszönhetően a termék még az igényesebb berendezéseket is könnyedén táplálja.  Ezenkívül nem kell túl sokáig várnia, hogy készülékei használatra készek legyenek.  A töltő körülbelül 1,5 óra alatt tölti fel a MacBook Pro-t 100%-ra, az iPhone 13 Pro-t pedig körülbelül 30 perc alatt 60%-ra. Továbbfejlesztett kialakítás A töltő fejlett GaN II technológiát használ, így ötvözi a nagy teljesítményt és a kis méretet.  Így mindig magaddal viheted! A készülék sem fog túlságosan felmelegedni.  Túlfeszültség, rövidzárlat és egyebek ellen is védett.  Figyelemre méltó még a 2 méteres kábel, amely nagyobb szabadságot biztosít a töltő használatakor. Műszaki leírás:
  • Márka: UGREEN
  • Modell: CD271
  • Szín: szürke
  • Rendelkezésre álló portok: 2x USB-A, 4x USB-C
  • Teljes kimeneti teljesítmény: 200W max.
  • Kábelhosszúság: 2 m


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.